Wat zou je anders doen in de kerstvakantie?

Wat zou je anders doen in de kerstvakantie?
Foto: © SC

Het is kerstvakantie en dus draait de Soccer Trophy in Parkspoor Noord te Antwerpen op volle toeren. Op zaterdag was er een toernooi voor mannen en vrouwen, op zondag was het mannendag.

Een 30-tal teams werden in 8 poules uitgespeeld en konden zich op die manier een hele dag amuseren. Vanaf 10 uur stroomde het volk toe, het eerste fluitsignaal klonk omstreeks 11 uur in een erg uitgelaten menigte.

De overbodige kerstkilo’s? Die hingen er bij sommige teams nog aan. Ook daarvoor is sport nu eenmaal primordiaal. Anderen waren wél al snedig en bij de les, zij werden in de namiddag heringedeeld in de superpoules.

Terwijl in een ander zaaltje opnieuw flink wat basketploegen het beste van zichzelf gaven in een 3 tegen 3-toernooitje, was het ook op de hoofdterreinen steeds meer spanning troef. Halve finales, finale en dan de trofee de lucht in steken: ieders droom.

Er zou overigens ook een nevenklassement moeten bestaan voor de meest originele naam. Zaterdag was het al genieten (kijk hier voor meer nieuws), op zondag mochten we een team verwelkomen met de naam Ouagadougou. En neen: niemand van de leden kwam uit de hoofdstad van Burkina Faso.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties