Nog geen akkoord tussen Ruytinx en Beerschot-Wilrijk: "We gaan geen financieel gekke dingen doen"

Redactie
| 26 reacties
Nog geen akkoord tussen Ruytinx en Beerschot-Wilrijk: "We gaan geen financieel gekke dingen doen"
Foto: © Photonews

KFCO Beerschot-Wilrijk en Bjorn Ruytinx zaten de voorbije dagen rond de tafel om te onderhandelen. Een akkoord is er momenteel nog niet. Al gaat het wel de goede kant uit.

Bjorn Ruytinx kwam dit seizoen nog geen minuut in actie bij KV Oostende. El Toro wil in januari dan ook andere oorden opzoeken. De kans lijkt groot dat de spits eerstdaags zijn krabbel zal zetten onder een contract bij KFCO Beerschot-Wilrijk. 

"Het klopt dat we momenteel met Bjorn aan het praten zijn", bevestigt Eric Roef bij Gazet van Antwerpen. "Maar momenteel is er nog geen concrete overeenkomst tussen beide partijen."

Het stoort me dat er wordt bericht dat KFCO Beerschot-Wilrijk de helft van het loon van Bjorn Ruytinx wil betalen

Eric Roef

Het zou overigens gaan om een huurovereenkomst tot het einde van het seizoen. Voor de volledigheid: in juni is Ruytinx een vrije speler en kan hij gaan en staan waar hij wil.

"Maar het stoort me dat er wordt bericht dat Beerschot-Wilrijk de helft van het loon van Ruytinx wil betalen", besluit de voorzitter van de Mannekens. "Dat is volledig uit de lucht gegrepen. We zijn niet van plan om financieel gekke dingen te doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties