Verlinden komt terug op ontslag bij Club Brugge: "Het kwam hard aan, maar doe het dan op een deftige manier"

Redactie
| 18 reacties
Verlinden komt terug op ontslag bij Club Brugge: "Het kwam hard aan, maar doe het dan op een deftige manier"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Dany Verlinden was, is en blijft een boegbeeld van Club Brugge. De manier waarop de toenmalige doelmannencoach in 2012 aan de deur werd gezet was allesbehalve proper. ”Maar ik check wel nog steeds eerst de uitslagen van blauw-zwart.”

”Mijn ontslag kwam heel hard aan”, vertelt Dany Verlinden in Het Laatste Nieuws. ”Ik stond er tenslotte zestien jaar tussen de palen en was er vervolgens nog acht jaar keeperstrainer. Ik kreeg als reden dat ze de coach moesten volgen. Maar die lag drie maanden later alweer buiten…”

Verlinden werd aan de deur gezet omdat Georges Leekens een eigen assistent wou meenemen. ”Maar ze hebben me naar Brussel laten rijden om het te vertellen. Ik wist wat er te gebeuren stond, maar doe het dan op een deftige manier.”

Het is niet mijn eerste gedacht om ooit terug te keren naar Club Brugge, maar...

Dany Verlinden

”Het is dan ook niet mijn eerste gedacht om ooit terug te keren naar Club”, besluit Verlinden (de voormalige goalie is ook zaakwaarnemer van zijn zoon, nvdr.). ”Maar je kan niet alle bruggen opblazen. Vroeg of laat kom je elkaar toch nog eens een keertje tegen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties