Niet Anderlecht, niet Club Brugge, maar deze club in pole voor Vanzeir

Niet Anderlecht, niet Club Brugge, maar deze club in pole voor Vanzeir
Foto: © SC

De komende dagen wordt er beslist over de toekomst van Dante Vanzeir. Het Genk-talent wilde tot nu toe zijn contract bij de Limburgers niet verlengen en er liggen genoeg topclubs op de loer. Anderlecht en Club Brugge, maar vooral het buitenland lonkt.

Vanzeir is sinds zijn prestaties op het WK U17 met België 'hot' geworden. Toen Genk hem aanbood om mee op stage te gaan, maar dat hij wel eerst zijn contract moest verlengen, bedankten hij en zijn entourage. Het management van de 17-jarige winger weet immers dat er meer interesse is.

Azzaoui achterna?

Dat Anderlecht en Club Brugge al informeerden, is mooi meegenomen, maar de blik wordt vooral op het buitenland gericht. En daar kan zijn manager, Didier Frenay, een grote rol inspelen. Die heeft immers goeie contacten met Wolfsburg, dat ook interesse toont en waar hij al Ismaïl Azzaoui stalde.

Club en Anderlecht lijken qua jeugdwerking geen al te grote stap vooruit ten opzichte van de geroemde Genkse opleiding. Wolfsburg, dat jonge talenten kansen geeft, lijkt daarbij een streep voor te hebben.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties