Dit is ons Team van de Week!

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 21 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op speeldag 22 kregen we wereldgoals van invallers, geslaagde debutanten en de topper tussen AA Gent en Anderlecht. De redactie stak de koppen bij elkaar voor dit team van de week.

Doel

Achterin kregen we de hevigste discussies. Zowel Dutoit, Gillet als Sels keepten uitstekend, maar ons inziens zijn de cruciale reddingen van Sels in de topper het meest waardevol voor zijn team. Matz Sels hield Okaka van twee haast gemaakte goals en was baas in zijn zestien.

Verdediging

In de verdediging hebben we zelden iemand een goal zó hard gegund als Bjorn Engels. Na al die blessures kon hij na zijn goal zijn emoties de vrije loop laten. Deschacht bleek in Gent de beste man bij Anderlecht en Dejaegere deed het uitstekend op een voor hem ongewone positie.

Middenveld

Op het middenveld gaat de oscar naar Moulin. De centrale man van Waasland-Beveren was alomtegenwoordig met twee assists en een goal van op de stip. Diaby dikte zijn doelpuntenaantal bij Club nog wat aan en gaf ook een assist voor Jelle Vossen.

Verder was Trebel één van de belangrijke factoren in de overwinning van Standard in Lokeren. Met de nieuwe aanwinsten lijkt Standard overigens een iets taaiere klant voor de mogelijke titelstrijd dan voor de winterstop.

Aanval

Helemaal voorin maakte Schrijvers een droomdebuut bij Waasland-Beveren door twee goals te lukken tegen Oostende. Ook Santini mocht twee streepjes naast zijn naam trekken in Lokeren. En Depoitre? Die deed hetzelfde tegen Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties