Broer Andy Kawaya spreekt over moeilijke periode: "Niemand begreep het"

Redactie
| 15 reacties
Broer Andy Kawaya spreekt over moeilijke periode: "Niemand begreep het"
Foto: © Photonews

Andy Kawaya gaat zes maanden voor Willem II spelen en wil daarna sterker terugkomen naar Anderlecht. En er eindelijk een serieuze kans krijgen, want dat knaagde toch de voorbije maanden bij de jonge winger, vertelt broer Lance Kawaya.

La Dernière Heure kreeg Lance Kawaya te spreken en die bevestigt dat zijn broer het moeilijk had. "Hij maakte elke keer deel uit van de kern, ging mee op verplaatsing, mocht opwarmen, maar kwam uiteindelijk niet in actie. Dat is een leerproces, maar eenvoudig was het niet. Andy heeft moeilijke momenten gekend", aldus Lance.

Hasi had hem beloofd dat hij tweede keuze zou worden op de linkerflank

Lance Kawaya

"Hij speelde niet en dat weegt. Zijn familie, vrienden, zelfs mensen bij Anderlecht begrepen niet waarom hij zo weinig speelde. Besnik Hasi had hem nochtans beloofd dat hij tweede keuze op de linkerflank zou worden na Frank Acheampong", gaat hij verder.

"Dat Anderlecht zich niet verzette tegen een verhuur is een teken van respect. Ze weten dat hij zich moet ontwikkelen. Hasi wenste hem trouwens veel succes. En dat ze hem absoluut niet wilden verkopen, is een teken van vertrouwen...", besloot Lance Kawaya.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties