Felbegeerde Poulain heeft probleem: hij wil naar Club Brugge, maar... AA Gent brengt bod uit

Timothy Collard
Timothy Collard
| 70 reacties
Felbegeerde Poulain heeft probleem: hij wil naar Club Brugge, maar... AA Gent brengt bod uit
Foto: © Photonews

Hoe zit het nu eigenlijk met Benoit Poulain? De verdediger van KV Kortrijk staat op het verlanglijstje van verschillende topclubs, maar staat op dit moment nog steeds op de loonlijst van KV Kortrijk. Al kan daar héél binnenkort misschien verandering in komen.

Club Brugge, AA Gent, RSC Anderlecht en KV Oostende: met zijn vieren waren ze die fel aan de mouw van Poulain trokken. Nu gaat de strijd om de Fransman echter nog tussen twee clubs: Gent en Club.

Al lijkt het erop dat blauw-zwart Poulain pas komende zomer, wanneer hij transfervrij is, wil overnemen. Terwijl Gent reeds een bod van 400.000 euro uitbracht bij Kortrijk. Afgelopen zondag, tijdens de topper tegen Anderlecht, zou Hein Vanhaezebrouck zelfs even met Poulain hebben gesproken, zo weet Het Nieuwsblad.

Club beschikt over beste papieren

Poulain zou aan Vanhaezebrouck laten weten hebben dat Club over de beste papieren beschikt om hem binnen te halen. Maar de Fransman zit momenteel dus met een probleem: Kortrijk heeft een erg concreet bod van Gent op zak, terwijl Club nog geen bod uitbracht en van plan lijkt om Poulain transfervrij op te pikken. Wordt vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties