EXCLUSIEF: New York City FC wil shoppen bij KV Oostende, gesprekken lopende
Johan Walckiers
Cédric De Volder en Johan Walckiers
| 4 reacties

Brillant heeft een aanbieding van New York City FC op zak

EXCLUSIEF: New York City FC wil shoppen bij KV Oostende, gesprekken lopende
Foto: © Photonews

KV Oostende dreigt dan toch een speler te verliezen. New York City FC heeft de weg naar het Albertpark gevonden. Target: Frédéric Brillant.

Frédéric Brillant staat in de belangstelling van New York City FC. Dat werd aan onze redactie bevestigd door de zaakwaarnemer van de speler én door KV Oostende. 

"Het klopt dat de Amerikaanse club interesse toont in de verdediger", klinkt het bij Gunther Thibaut. "Momenteel is er echter nog niets getekend, maar veel tijd is er niet meer. We praten met New York City."

Maar het hoeft geen betoog dat Brillant zo'n Amerikaans avontuur - hij kan er ploegmaat worden van Frank Lampard en David Villa - zelf ook ziet zitten. Door de komst van David Rozehnal is de 30-jarige Fransman derde keus in het hart van de defensie. 

Ook bij de Kustboys is men op de hoogte van de interesse. "Het klopt dat New York City FC geïnformeerd heeft naar Brillant," klinkt het bij Luc Devroe. 

Samenhang met dossier van Zarko Tomasevic?

Dan rest de vraag: laat KV Oostende Brillant ook gaan? Veel hangt af van het dossier rond Zarko Tomasevic. KVO heeft de verdediger van KV Kortrijk al beet, maar de Kerels laten hem pas in juni vertrekken.

Meer nieuws

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties