"Die jongens van Anderlecht hebben talent, maar ze moeten wat meer gif in hun flikker hebben"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
"Die jongens van Anderlecht hebben talent, maar ze moeten wat meer gif in hun flikker hebben"
Foto: © photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Als je talent hebt, moet je ook gif in je flikker hebben”

Johan Boskamp zei zondagavond in Stadion waar het op staat. Volgens de Nederlander moeten de jonkies van RSC Anderlecht net iets meer op de mat leggen.

“Benzema was zo dom als een ezel”

Noël Le Graët, de voorzitter van de Franse voetbalbond, liet zich uit over Karim Benzema en diens aandeel in de afpersingszaak rond Mathieu Valbuena. Le Graët vergeleek Benzema zoals u hierboven kan lezen met een ezel.

“Dat die grensrechters steeds voor buitenspel vlaggen? Dat is de fout van Frank Raes”

Volgens Jan Mulder wordt er te veel druk gelegd op de grensrechters. “Het is de fout van de media dat ze zo vaak vlaggen. Het is de fout van Frank Raes”, zei de Nederlander in Extra Time.

Leon Bailey? Dat is echt een Rasta-lent”

Maar de beste quote van de week? Die kwam misschien wel van één van onze lezers. Leon Bailey doet het prima bij KRC Genk en dat leverde hem zelfs al aandacht van enkele buitenlandse clubs op. “Een Jamaicaans ‘Rasta-lent’”, grapte een lezer. Wij konden het alvast smaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties