Reactie Was Valdes onder de indruk van Den Dreef? "Op Sclessin komt hij toch iets dichter bij Camp Nou en Old Trafford"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Leuven
| 20 reacties
Was Valdes onder de indruk van Den Dreef? "Op Sclessin komt hij toch iets dichter bij Camp Nou en Old Trafford"
Foto: © photonews

Samen met Matthieu Dossevi eiste Victor Valdes de hoofdrol op aan Den Dreef met drie puike reddingen. De Catalaanse routinier paste zich moeiteloos aan de nieuwe werkomstandigheden aan.

We schreven gisteren al dat Valdes de ogen open trok toen hij aan Den Dreef toekwam. Meer dan een korte matchreactie voor de TV-camera's gaf de voormalige Barça-doelman niet prijs. Was hij nu onder de indruk van het nieuwe decor of niet?

"Over zijn impressie heeft hij niet gesproken, maar het is een grote verandering ten opzichte van Camp Nou of Old Trafford", beaamde coach Yannick Ferrera na afloop. "Als hij op Sclessin speelt, komt hij toch een beetje dichter bij de 75.000 toeschouwers die hij gewoon is." (lacht)

Je ziet hem in de fitness voor de training én erna

Verdediger Alexander Scholz maakte meteen kennis met de professionaliteit van Valdes. "Hij coachte ons al tijdens de beginminuten. Hij geeft zijn achterhoede kleine dingen mee die hij leerde op het allerhoogste niveau."

"Ook tijdens de week is hij voortdurend aan het werk. Je ziet hem in de fitness voor de training én erna. Hij is super professioneel", besloot Scholz vol bewondering.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties