Reactie KV Mechelen hoopt op kentering tegen Anderlecht: "Misschien wel goeie moment"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 4 reacties
KV Mechelen hoopt op kentering tegen Anderlecht: "Misschien wel goeie moment"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen heeft nog niet echt van zijn seizoen kunnen genieten. In plaats van naar boven te kunnen kijken, is het meer naar achteren loeren of de concurrentie daar niet dichterbij komt. Maar Achter de Kazerne willen ze volgende week de kentering inzetten.

Niemand die verwacht had dat KV Mechelen zo over zijn schouder zou moeten kijken. "Dat is waar", knikte Tim Matthys. "We moeten absoluut een resultaat gaan neerzetten om vrijer te kunnen ademen. En waarom niet tegen Anderlecht. We spelen thuis en de grotere ploegen liggen ons blijkbaar beter."

Zij hebben wel twee keer gewonnen

Het is niet zo dat ze met het volle vertrouwen naar de match uitkijken - hoe kan dat ook met alles wat er gebeurde - maar het is eerder met hoop. "Het was een week die we niet snel zullen vergeten", zei Glenn Claes daarover. "Maar het moet één keer keren. En waarom niet vrijdag tegen Anderlecht?"

Ze ontvangen immers een ploeg die ook niet overloopt van vertrouwen. "Maar het verschil is wel dat zij twee keer gewonnen hebben en wij niet", nuanceerde Steven De Petter. "Het zal voor één van de twee misschien wel keren. We zullen vrijdag zien voor wie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties