Lukebakio moet op zijn tellen passen: "Hij gaat geen kansen blijven krijgen!"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 22 reacties

Besnik Hasi laat weten dat Dodi Lukebakio zo goed als aan zijn laatste kans bezig is

Lukebakio moet op zijn tellen passen: "Hij gaat geen kansen blijven krijgen!"
Foto: © photonews

Dodi Lukebakio heeft een probleem met op tijd komen, dat is nu al genoeglijk geweten. Maar voor de carrière van de talentvolle winger is het beter dat hij er iets aan doet. En liefst zo snel mogelijk ook.

Want Besnik Hasi heeft nu al veel geduld getoond met de 18-jarige dribbelaar. Hij viste hem op nadat hij tijdens de stage hetzelfde probleem toonde. Blijkbaar is het moeilijk om de snaak met beide voeten op de grond te houden. "Hij heeft al veel kansen gekregen", knikt Hasi daarmee geconfronteerd.

Excuses tellen niet meer

"Dodi moet eens gaan beseffen dat hij een speler als Suarez op de bank hield. Als je die kans krijgt, moet je er alles aan doen om die plaats te behouden. Dat op tijd komen is een werkpunt. En dat beseft hij zelf ook wel. Maar het moet verbeteren. Als je zelfs op de dag van de match te laat komt, is daar geen excuus voor", aldus Hasi.

En Lukebakio zou er beter aan doen om de hint te begrijpen. "Als het blijft duren, gaan daar consequenties aan vast hangen ja. Excuses zoals 'mijn vader was weg met de auto' tellen niet. Het is een prof en goed betaald, dan moet je er naar leven. Punt!"

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties