Fans ontvangen Boussoufa met open armen: "En het is niet dat het Habibou is, hé"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 14 reacties
Fans ontvangen Boussoufa met open armen: "En het is niet dat het Habibou is, hé"
Foto: © Photonews

Heel wat kenners gaven de laatste tijd al hun mening over de opvallende transfer van Mbark Boussoufa. KAA Gent haalde de 31-jarige Marokkaan na omzwervingen bij RSC Anderlecht, Anzhi en Lokomotiv Moskou terug naar de Arteveldestad. Maar hoe denken de fans van Gent er eigenlijk over?

“Het grootste deel van de supporters uit onze fanclub staat positief tegenover de terugkeer van Boussoufa”, zo zegt Kenny Sergeant van supportersclub Buffalo Bulls aan Voetbalkrant.com.

“Iedereen heeft de vorige periode van Mbark meegemaakt. Zowel bij AA Gent als bij Anderlecht heeft hij getoond tot wat hij in staat is. Ik denk dat hij tegen een gesloten verdediging zeker een meerwaarde kan zijn met een individuele flits.”

"Wielrenners zitten rond die leeftijd ook aan hun top. Laat ons hopen"

Er was heel wat te doen omtrent de komst van Boussoufa. Maar dat hij de rust binnen de huidige groep zal verstoren, gelooft  Sergeant niet. “Ik denk dat we een trainer hebben die nuchter genoeg is om dat niet te laten gebeuren."

"Het vertrouwen bij alle supporters in Vanhaezebrouck zo groot. We hebben het gezien bij zogenaamde vedetten zoals Habibou, maar die was ook snel verdwenen.”

“Boussoufa is nu 31 jaar, dat is niet zo oud. Dus ik denk dat hij terug op niveau kan komen. Het is niet dat hij hier komt uitbollen op 36-jarige leeftijd. Wielrenners zitten rond de leeftijd van Boussoufa ook op hun beste niveau. Ik heb er wel een goed oog in”, besluit Sergeant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties