Anderlecht begint te draaien, dus slecht nieuws voor Tielemans en Suarez
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 38 reacties

Anderlecht-trainer Besnik Hasi heeft de plaatsjes extra duur gemaakt

Anderlecht begint te draaien, dus slecht nieuws voor Tielemans en Suarez
Foto: © photonews

Met Stéphane Badji en Filip Djuricic heeft Anderlecht twee jongens binnengehaald die onmiddellijk renderen. De concurrentiestrijd binnen Anderlecht is daardoor van héél miniem naar moordend gegaan. Slachtoffers van dienst: Youri Tielemans en Matias Suarez.

Voor Suarez is de opdracht duidelijk: Frank Acheampong uit de ploeg spelen, maar dat wordt niet makkelijk aangezien die de laatste tijd redelijk makkelijk scoort. "Frank doet het niet slecht. Je ziet dat de invallers fameus gemotiveerd zijn als ze invallen. Suarez probeerde zelfs te veel en daardoor mislukten een aantal controles", aldus Besnik Hasi.

Youri wil alles spelen

Besnik Hasi

"Youri is hetzelfde verhaal, maar hij gaf die bal perfect aan Mati en die schoot hem schitterend binnen. Ik hoop dat het hem wat vertrouwen heeft gegeven, want ik blijf herhalen: een Suarez op niveau speelt altijd."

Voor Tielemans wordt het straks nog moeilijker als ook Leander Dendoncker terugkeert. En ja, Badji zorgt voor evenwicht in het elftal. "Ik hoop dat Youri snel op zijn beste niveau zit. Hij is gefrustreerd, wat normaal is, want een jongen als hij wil alles spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties