Reactie Om deze redenen is Peter Balette heel tevreden

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 0 reacties
Om deze redenen is Peter Balette heel tevreden
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk verraste zaterdagavond door Waasland-Beveren met 6-1 cijfers van de mat te vegen. Een flinke stap richting play-off 1 voor Genk en een tevreden technische staf.

"We hebben heel agressief als collectief gevoetbald. Het was een goede prestatie van het ganse team. We hebben heel snel gescoord, maar we lieten te makkelijk tegen scoren. Daarna hebben we het snel rechtgezet", analyseerde Peter Balette. "We kregen weer ademruimte na die strafschop."

Genk boekte vorige week een belangrijke driepunter op het veld van Moeskroen, maar het spel was niet om aan te zien. Net daarom is Balette bijzonder tevreden met de reactie van zijn troepen. "De spelers wilden iets rechtzetten na onze match op Moeskroen en dat hebben ze gedaan. Ze hebben een antwoord gegeven op vele vragen."

Kebano: "Het is money time"

Neeskens Kebano, die een prima wedstrijd speelde, ziet dat Genk op het juiste moment punten pakt. "Het is money time, dus het goede moment om in vorm te zijn. We boekten al uitstekende resultaten in 2016, hopelijk kunnen we dat verder zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties