Al Arabi woest op Lokeren: "Ze liggen zelf in FIFA-proces om Dutra"

Al Arabi woest op Lokeren: "Ze liggen zelf in FIFA-proces om Dutra"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eén lijntje in HLN zorgde vandaag voor commotie in Qatar. Al Arabi las dat Lokeren nog wacht op 750.000 euro van de transfersom van Junior Dutra. Bij de Qatarese club beweren ze echter bij hoog en laag dat het geld de Waaslanders niet toekomt.

Dutra werd vorige zomer voor 2,5 miljoen euro bij Lokeren weggehaald door Al Arabi. Een eerste schijf van 1,75 miljoen werd daarbij onmiddellijk betaald, maar Lokeren kwam de afspraken niet na, zegt men bij Al Arabi.

"Dutra was 50 procent eigendom van Lokeren en 50 procent eigendom van Monte Azul, de Braziliaanse club waar hij vandaan komt", legt Mitch Bakkovens, de vertegenwoordiger van Al Arabi, uit.

Lokeren heeft Monte Azul nooit betaald voor Dutra

Bij Al Arabi vertikken ze het nu om nog te onderhandelen met wat ze "een niet correcte club" noemen. "We kwamen overeen om in twee schijven te betalen, maar Lokeren heeft van die eerste schijf nooit de helft doorgestort aan Monte Azul. De Braziliaanse club heeft daarna een FIFA-proces aangespannen tegen Lokeren om dat geld te krijgen."

"Het is waar dat er 750.000 euro nog niet betaald is, maar wij willen dat gerust betalen aan Monte Azul. Maar niet aan Lokeren!", vervolgt Bakkovens. "Trouwens, wij hebben tot het einde van de maand tijd om dat te betalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties