Reactie Dury teleurgesteld: "Het is over, we moeten het geweer van schouder veranderen"

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita
| 21 reacties
Dury teleurgesteld: "Het is over, we moeten het geweer van schouder veranderen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Essevee ging gisteren de boot in tegen KV Mechelen aan de eigen Gaverbeek. De play-off 1 ambities van de thuisploeg kregen zo een knauw. Ook bij coach Francky Dury kwam de nederlaag hard aan.

In een reactie na de wedstrijd klonk de trainer van de thuisploeg teleurgesteld. "Ja, ik ben heel erg teleurgesteld in mijn spelers", begint Dury. "Het is elke keer hetzelfde. Vaak zijn onze tegengoals het resultaat van een defensief foutje. Al mogen we de schuld niet te veel bij onszelf leggen. We hebben ook al de nodige pech gekend."

"Nu is het over. We moeten het geweer van schouder veranderen en aan de toekomst werken", zegt Dury. Hij lijkt play-off I, ondanks een achterstand van amper één puntje op Charleroi, dus op te geven. "Dit is een zoveelste mokerslag die we krijgen. De coach is er voor zijn spelers, ook in moeilijke tijden. Dus ik moet de druk nu weghouden bij mijn ploeg en de jongens meer ontspannen laten voetballen."

Nu is het over. We moeten het geweer van schouder veranderen. -

Over het incident na de match wilde de ex-rijkswachter het volgende nog kwijt. "De supporters die vandaag één keer komen kijken, die zijn inderdaad kwaad. De supporters die elke match komen kijken, die zien wat het probleem is en moeten ons blijven steunen. We hebben hun steun echt waar nodig", aldus een teleurgestelde Francky Dury.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties