Ex-Liverpoolspeler haalt uit naar Carragher: "Hij is een ongelooflijke loser"

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 9 reacties
Ex-Liverpoolspeler haalt uit naar Carragher: "Hij is een ongelooflijke loser"
Foto: © Photonews

Elke keer wanneer El Hadji Diouf een interview geeft, valt er wel iets te beleven. Dat was ook nu niet anders. De Senegalees had het in een interview weer op Liverpool-legendes Gerrard en Carragher gemunt.

De laatste keer dat Diouf zijn voormalige ploegmaats de huid had volgescholden, was in december. Toen had hij ruzie met Jamie Carragher, even daar voor had hij het met Steven Gerrard aan de stok.

Wie dacht dat het daar bij ging blijven, heeft het mis. In een interview met So Foot, maakte de spits van de gelegenheid gebruik om het mes nog wat dieper in de wonde te drukken.

Beginnen deed hij deze keer met Jamie Carragher, de oud-verdediger van de Reds.

"Het verschil tussen Jamie en mij is dat ik een speler van wereldklasse ben en hij een rotspeler. Hij is het soort persoon dat een boek schrijft en mij altijd vermeldt. Terwijl hij het niet waard is om in mijn boek voor te komen. Hij is een ongelooflijke loser."

El Hadji vs Stevie G

Nadien was Steven Gerrard aan de beurt. 'Stevie G' schreef in zijn autobiografie al over Diouf. Daarin vertelde hij onder andere dat hij geen goede speler is. El Hadji Diouf had daar het volgende over te zeggen.

"Wat ik voor Senegal betekend heb, heeft hij nooit voor Engeland kunnen doen. Hij heeft nooit iets uitgestoken op een WK of EK."

"Wanneer ik in Liverpool aankwam, dacht hij dat ik de club niet respecteerde omdat ik deed wat ik wilde. Maar hij vermoordde zijn ploeg door uit te glijden tegen Chelsea. Dat Liverpool nooit de Premier League gewonnen heeft, is geen toeval", aldus El Hadji Diouf.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties