Croizet neemt het op voor ploegmaats: "Rudy en Romain zouden nooit zoiets doen"
Caroline Tonnelier
| 9 reacties

Croizet neemt het op voor Reynaud en Riou en doet oproep aan supporters

Croizet neemt het op voor ploegmaats: "Rudy en Romain zouden nooit zoiets doen"
Foto: © photonews

OHL is momenteel in de ban van een mogelijk gokschandaal. Of daar iets van aan is, moet nog blijken. De betrokkenen houden in elk geval hun onschuld staande en ook Yohan Croizet is er rotsvast van overtuigd dat zijn ploegmaats nooit zoiets zouden doen.

Als vriend en 'fier om dat te zijn' neemt de Fransman het op voor zijn landgenoten, die volgens hem erg aangedaan zijn naar aanleiding van de beschuldigingen. Hij is erg duidelijk: "De verschenen artikelen zijn absoluut onjuist."

Hij is er zeker van dat zijn collega's zoiets nooit zouden doen. "Romain en Rudy zijn eerlijke personen en zouden hun club, supporters en ploegmaats nooit verraden. Ze zijn erg belangrijk in de kleedkamer en pushen ons altijd tot het uiterste, elke match opnieuw."

Hij doet ook een oproep aan de supporters. Hij vraagt hen alle mogelijke steun in deze moeilijke periode, met name voor de wedstrijd tegen KVO. "Je zal zien hoe we morgen zullen strijden en Oostende verslaan. Voor jullie, de club en voor onszelf. Wees erbij, voor ons en heb vertrouwen in ons. We zullen jullie nooit verraden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties