Reactie Dolle vreugde bij Westerlo: "Feesten!" & "Niemand mag hier weg voor 3 uur 's nachts!"

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Westerlo
| 15 reacties
Dolle vreugde bij Westerlo: "Feesten!" & "Niemand mag hier weg voor 3 uur 's nachts!"
Foto: © Photonews

KVC Westerlo kon zich zondag na een erg spannende wedstrijd tegen Waasland-Beveren van het behoud in eerste klasse verzekeren. Matchwinnaar Jens Cools was na afloop van de wedstrijd vanzelfsprekend héél erg gelukkig, net als zijn coach Bob Peeters.

“Wat er nu gaat volgen? Een feestje, hé”, kon échte Westerlo-man Jens Cools zijn glimlach niet onderdrukken. “De spanning nam gedurende de wedstrijd enorm toe, maar uiteindelijk hebben we niet veel weggegeven en bleek één doelpunt voldoende.”

Dat hij een wel érg belangrijke goal scoorde, besefte Cools ook na de wedstrijd nog niet voor de volle 100 procent. “Dat die goal de toekomst van heel wat mensen verzekerde? Goh, daar stond ik tijdens de match niet echt bij stil, maar uiteindelijk is het wel zo.”

"En wat nu? Niemand mag de club verlaten voor 3u 's nachts"

Niet veel later had Bob Peeters het enkel en alleen nog over een feestje bouwen. “Dat we nu drie maanden niet hoeven te spelen? Liever dit dan zestiende eindigen, degraderen en ook drie maanden geen wedstrijd met inzet te moeten spelen.”

“Wat we nu gaan doen? We hebben afgesproken dat… Niemand de club voor 3u vannacht mag verlaten. Dat is wat we gaan doen. En daarna komen we donderdag samen en dan zien we wel. We hebben nu alvast tijd genoeg om volgend seizoen voor te bereiden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties