FA Cup: de kans is groot dat de beker in Londen blijft

Jacob Delabastita
Jacob Delabastita
| 0 reacties
FA Cup: de kans is groot dat de beker in Londen blijft
Foto: © photonews

Het is één van de oudste en meest prestigieuze tornooien van heel de wereld, de FA Cup. Dit weekend werden de kwartfinales gespeeld, en daar zaten enkele verrassingen tussen...

Geen enkele van de 'grote ploegen' die nog in de running waren voor de beker, heeft zich kunnen doorzetten richting Wembley. Chelsea en Arsenal konden niet doorstoten naar de volgende ronde, Manchester United moet herkansen. Zo lijkt het een uitgelezen kans te worden voor de middenmoters om een prijs te winnen.

  • Arsenal - Watford: 0-2: Watford was de betere ploeg en gaat verdiend een ronde verder. Een uitgebreid verslag, mét beelden, kan u hier vinden.
  • Reading - Crystal Palace: 0-2: De match leek te eindigen op 0-0, tot Reading een rode kaart kreeg.
  • Everton - Chelsea: 2-0: Romelu Lukaku liet aan Chelsea zien dat ze hem wel zouden kunnen gebruiken. Voor een uitgebreid verslag, klik hier.
  • Manchester United - West Ham: 1-1: Ook Manchester United slaagde er niet in te winnen. Ze kwamen op achterstand na een magistrale vrije trap van Payet. In de slotfase slaagden ze er nog in gelijk te maken via Martial. Er komt een replay van die match.

Opvallend: de kans is groot dat de beker richting Londen verhuist. Twee van de vier halve finalisten komen voorlopig uit de Britse hoofdstad. Daar kan ook West Ham nog bij komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties