"Goede start in PO1 is cruciaal, Club Brugge zal de druk die ongetwijfeld komt moeten managen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
"Goede start in PO1 is cruciaal, Club Brugge zal de druk die ongetwijfeld komt moeten managen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge was zondag niet op de afspraak en dat tijdens de belangrijkste match van het jaar. Van de geoliede machine van de jongste weken bleef in de bekerfinale tegen Standard niets over.

En dus slaan de twijfels toe. "Over de titel moet Club Brugge zich helemaal geen zorgen maken. Voor mij blijft Club de uitgesproken titelfavoriet. Maar oké, dat waren ze ook vorig jaar", merkt Peter Vandenbempt in zijn analyse bij Sporza op.

De voorbije jaren leek het ook telkens te gaan lukken en kwam het er dan toch niet van

Peter Vandenbempt

"Dus tegelijk wil dat niets zeggen. De ploeg staat er na Nieuwjaar en dat wordt niet weggevaagd met een non-match. Maar Club zal er mee moeten leren leven dat dit soort prestaties buiten de club voor twijfels zorgt. Precies omdat het de voorbije jaren ook telkens leek te gaan lukken en het er dan toch niet van kwam."

"Die onzekerheid zal nog wel sluimeren bij de supporters en de buitenwacht", vermoedt Vandenbempt. "Een goede start in de play-offs is cruciaal voor Club. Club moet vooral kalm blijven bij een hapering en de druk managen die er ongetwijfeld zal komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties