Najar en Suarez willen ontsnappen aan het terreurgevaar in België, maar wat zijn de opties voor de twee Anderlecht-spelers?

Hermès Van Damme
| 4 reacties
Najar en Suarez willen ontsnappen aan het terreurgevaar in België, maar wat zijn de opties voor de twee Anderlecht-spelers?

Andy Najar en Matias Suarez voelen zich na de aanslagen in Brussel niet langer veilig in België. Stel dat beide spelers van Anderlecht de daad bij het woord voeren, waar ligt dan hun bestemming?

Najar (24) stond al bij verscheidene clubs uit de Premier League op de radar. Maar eveneens in Italië viel de naam van de Hondurees in het verleden. Zo houdt Fiorentina zijn ontwikkelingen in de gaten.

Ook PSG gaat in de zomer op zoek naar een nieuwe rechtsback. Serge Augier beledigde onlangs nog zijn coach, en Gregory van der Wiel voldoet niet. Maar Parijs zit natuurlijk in dezelfde situatie als Brussel.

De iets oudere Suarez (27) zet meer en meer zijn gezin voorop en snakt naar een terugkeer naar Argentinië. Al kan ook Amerika een uitweg bieden. De MLS met voetballers in het slot van hun carrière, is minder fysiek. Dat moet de blessuregevoelige balvirtuoos wel liggen. Najar heeft in de VS uiteraard nog familie wonen, toch zien we hem niet meteen de Plas oversteken.

Of wacht een Chinees avontuur? Het nieuwe mekka van het voetbal dat met grof geld wereldspelers als Jackson Martinez en Ramires overhaalde, springt mogelijk in de dans. Maar zoals in elke grootstad, schuilt het terreurgevaar overal om de hoek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties