Essevee wil gehuurde sterkhouders toch houden: "Ik zou erg blij zijn als ik kan blijven"

Essevee wil gehuurde sterkhouders toch houden: "Ik zou erg blij zijn als ik kan blijven"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mame Thiam en Steve De Ridder bewezen dit seizoen al meermaals hun waarde voor Zulte Waregem. Maar op beide spelers staat wel een erg dure aankoopoptie. En dus zoekt Essevee naar andere mogelijkheden.

De aankoopoptie op Mame Thiam bedraagt ongeveer 2 miljoen euro, terwijl op het hoofd van Steve De Ridder een prijs van 1,2 miljoen euro plakt. Dure opties, waar Essevee niet meteen zal kunnen of willen op ingaan. Maar er zijn nog andere opties.

Zo worden de opties meer dan waarschijnlijk niet gelicht, maar gaat de club wel met zowel Juventus als Kopenhagen aan tafel zitten om de spelers eventueel wel definitief aan te kopen.

Wil hier iets moois realiseren -

Steve De Ridder

In het geval van Thiam zijn er met Lille en andere Franse clubs kapers op de kust, voor De Ridder lijkt Essevee sowieso de beste optie. De kersverse vader is alvast erg gelukkig in België.

"Of de cirkel rond is? Dat is te vroeg om te zeggen, want ik ben nog maar 29 jaar. Maar ik zou erg blij zijn als ik hier kan blijven bij Zulte Waregem, daar heb ik nog nooit een geheim van gemaakt. Ik wil hier iets moois realiseren en heb verschillende doelstellingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties