Anderlecht moet bidden dat zeker deze jongen fit geraakt of Bailey gaat lachen

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Neerpede
| 10 reacties
Anderlecht moet bidden dat zeker deze jongen fit geraakt of Bailey gaat lachen
Foto: © Photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht moet dit weekend al heel wat spelers missen en heeft redelijk wat twijfelgevallen. Maar wedden dat Besnik Hasi zijn medische staf opdracht gegeven heeft er zeker één absoluut klaar te stomen? Andy Najar is immers van alle geblesseerden het minst misbaar.

Najar is de enige rechtsback - excuseer ons Rafael Galhardo - die straks in staat is om Genk-wervelwind Leon Bailey op te vangen. Najar sukkelt met de buikspieren, maar zal ongetwijfeld spelen. Een andere optie is er immers niet. Galhardo wordt al maanden klaargestoomd, maar heeft enkel tegen STVV aan een wedstrijd mogen beginnen. En dat werd dan weer geen groot succes.

We wilden wel eens weten wat Hasi ging doen tegen Bailey als Najar niet fit geraakte... Het enige antwoord dat we kregen, is een veelbetekend schouderophalen en... 'Tja..., hopen dat hij fit geraakt zeker?"

Om maar te zeggen dat de Hondurees straks absoluut zal moeten spelen. Gedurende de gehele play-offs trouwens, want een alternatief is er niet. Michaël Heylen op rechtsback zetten, was immers ook geen geslaagd experiment.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties