Vanaken kan kritiek MPH plaatsen: "Het is niet omdat kritiek ene oor in gaat en andere uit, dat ik niks opsteek van de coach"

Redactie
| 0 reacties
Vanaken kan kritiek MPH plaatsen: "Het is niet omdat kritiek ene oor in gaat en andere uit, dat ik niks opsteek van de coach"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken is sinds het vertrek van Victor Vazquez weer de bepalende speler die hij bij Lokeren was. Nochtans heeft de aanvallende middenvelder nog wat werkpunten. Zo mag hij niet te snel tevreden zijn.

Vanaken wil bij een voorsprong al eens een tandje minder steken. "Het klopt dat de trainer me na de thuiswedstrijd tegen STVV persoonlijk heeft aangesproken. We hadden wel met 3-0 gewonnen, maar hij was toch niet tevreden over mij", vertelt hij bij HLN. "Omdat hij vond dat het tempo te laag lag."

"Hij vertelde me dat ik sneller moest spelen en dat ik zelfs bij een 3-0-stand nog beslissend moet proberen zijn. Dat kan ik aanvaarden. Het is niet omdat kritiek van de buitenwereld het ene oor in en het andere uitgaat, dat ik niets oppik van wat de trainer tegen me zegt. Of dat ik te snel tevreden zou zijn."

Ik weet zelf goed genoeg wanneer ik iets niet goed doe

Dat Preud'homme hem op zijn fouten wijst, stoort hem niet. "Kijk, sommige spelers panikeren of gaan eraan tenonder als de trainer hen aanpakt, maar ik neem dat gewoon voor wat het is. Bovendien weet ik zelf ook wel goed genoeg wanneer ik iets niet goed doe. (grijnst) Sommige passes zijn echt zó belachelijk slecht... Dan heb ik heus niet nodig dat een trainer of een ploegmaat me toeschreeuwt dat het beter moet. Dat besef ik ook wel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties