Huisanalist Losada analyseert: "Het lot van Bizot, Pozuelo enig Genks lichtpunt en scouts willen méér zien van Djuricic en Praet"

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 4 reacties
Huisanalist Losada analyseert: "Het lot van Bizot, Pozuelo enig Genks lichtpunt en scouts willen méér zien van Djuricic en Praet"
Foto: © photonews

Na de twee brilscores uit de reguliere competitie kregen we zondagavond wél een goal te zien in Anderlecht tegen Genk. Maar welke drie jongens blonken uit en welke drie vielen door de mand? Onze huisanalist Hernan Losada analyseert.

TOP

Bram Nuytinck

Nuytinck was altijd aanspeelbaar voor Proto en zijn verdedigers. Hij verloor verder geen enkel duel tegen Karelis en co. Speelde bovendien met druk naar voren. Ik heb een Nuytinck gezien met veel vertrouwen.

Ibrahima Conté

Conté begon met twijfels en ik dacht snel dat Hasi hem zou wisselen voor Lukebakio in de tweede helft. In het verloop van de partij werd hij echter de gevaarlijkste man bij Anderlecht. Hij zocht telkens een oplossing naar voren. Voor mij dé verrassing van de wedstrijd.

Alejandro Pozuelo

Het enige lichtpunt bij Genk. Pozuelo werkte hard in balbezit én bij balverlies. Quasi elke aanval begon bij hem. De beste kans via Karelis vertrok ook via zijn voet.

FLOP

Marco Bizot

Bizot ging zwaar in de fout bij de beslissende goal. Het is jammer voor hem, want in de reguliere competitie keepte hij sterk. Eén fout voor een keeper is echter genoeg om een match te doen kantelen. Dat is het lot van een doelman.

Filip Djuricic en Dennis Praet

Djuricic en Praet moeten meer voor creativiteit zorgen en hun verantwoordelijkheid nemen. Voor een nummer 10 en een flankspeler raakten ze weinig ballen. Dat lag aan te weinig beweging voorin. Ze wisselden te weinig van posities. Misschien ligt de lat te hoog voor hen, maar de scouts willen meer dan dit zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties