Vanhaezebrouck broedt op een plan, Hasi heeft probleem

Vanhaezebrouck broedt op een plan, Hasi heeft probleem
Foto: © photonews

Gezien wat Moses Simon vrijdag uit zijn sloffen toverde tegen Oostende? De Nigeriaan lijkt net op tijd terug te zijn op niveau... om Anderlecht straks pijn te doen.

Wedden dat Hein Vanhaezebrouck al een plannetje aan het beramen is om de blessure van Andy Najar ten volle te bespelen? Hij heeft immers enkele opties op zijn linkerflank, waarvan Mbark Boussoufa de laatste weken een basisplaats kreeg. Maar hij heeft er ook nog Moses Simon achter de hand, auteur van een prachtige goal tegen KVO.

Geen enkele rechtsback met snelheid

Simon heeft een actie en loopt als een wervelwind. In Brussel zit er dan weer een andere coach die weet dat Vanhaezebrouck zijn zwaktes zal proberen uitbuiten en die heeft zorgen. Want wat als Vanhaezebrouck Simon laat starten. Geen enkele rechtsback die hij momenteel tot zijn beschikking heeft is in staat om zijn snelheid te evenaren.

Heylen speelde al eens goeie matchen tegen Simon, maar wel als centrale verdediger. Badji, Heylen en Galhardo zijn allemaal niet van de snelsten. Hasi zal deze week de nadruk leggen op het verdedigend positiespel, daar durven we ook op wedden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties