Genk-spelers willen top drie, maar "eigenlijk is alles nog mogelijk"
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Genk-spelers willen top 3 maar benadrukken dat alles nog mogelijk is

Genk-spelers willen top drie, maar "eigenlijk is alles nog mogelijk"
Foto: © SC

KRC Genk is aan play-off 1 begonnen met 6 op 9 en heeft nu 2 thuiswedstrijden voor de boeg. Dé codewoorden in de Genkse kleedkamer zijn concentratie en motivatie. Iedereen streeft naar hetzelfde doel: de top drie. En wie weet zelfs meer.

"De uitwedstrijden zijn de moeilijkste voor ons. Die overwinning in Waregem geeft ons dan ook veel vertrouwen", klinkt het bij Leon Bailey die zijn ambitie op geen enkel moment onder stoelen of banken steekt.

"Alles is nog mogelijk. Wij zijn als spelers allemaal klaar voor de challenge. Iedereen werkt hard en we kijken naar die derde plaats en misschien is er zelfs meer mogelijk."

Iedereen is heel gefocust en gemotiveerd

Eenzelfde geluid horen we bij Ally Samatta. "We houden de focus op het klassement en we houden de aansluiting met de ploegen voor ons. De top drie zou mooi zijn, maar eigenlijk is alles nog mogelijk", aldus de aanvaller.

"Iedereen is heel gemotiveerd en heel gefocust", vervolgt Bailey. "We zullen alles doen wat mogelijk is. Wij hebben niet veel fysieke spelers dus gebruiken we onze kwaliteiten: veel beweging en combinaties."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties