Reactie Yassine El Ghanassy spreekt zich uit over de strafschopfase

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Roeselare
| 7 reacties
Yassine El Ghanassy spreekt zich uit over de strafschopfase
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende - Zulte Waregem eindigde na een spektakelpartij op 3-3. Een doorslaggevend moment was de strafschopfout van Dalsgaard op El Ghanassy. Nogal licht vonden ze bij Essevee, maar de winger was duidelijk: het was wel degelijk strafschop.

"Het was wel degelijk een strafschop, want er was contact", aldus El Ghanassy in een eerste reactie na de wedstrijd. "Ik denk dat de ref het contact ook heeft gehoord en daarom heeft gefloten."

Toch wil El Ghanassy gerust toegeven: "Ze kennen me. Dalsgaard zette zijn been en ik profiteerde ervan door erover te vallen. Dat is deel van het voetbal."

Alles is nog mogelijk -

"Na een gekke wedstrijd hebben we zo een puntje kunnen pakken", aldus de winger - die zelf ook meteen scoorde in de match. En zoiets doet uiteraard deugd. Bij Oostende geven ze dan ook de strijd nog lang niet op.

"Het is nu aan ons om de rug te rechten en vooruit te kijken naar de volgende wedstrijd. Of we nog mogen dromen van de vierde plaats? Alles is mogelijk, want we hebben nog zes wedstrijden die we kunnen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties