Ook Preud'homme ziet ploeg-in-vorm: "Dan was Genk wel een titelkandidaat geweest"
Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 11 reacties

Ook Michel Preud'homme ziet dat KRC Genk de goede vorm te pakken heeft

Ook Preud'homme ziet ploeg-in-vorm: "Dan was Genk wel een titelkandidaat geweest"
Foto: © Photonews

De voorbije weken werden Club Brugge, KAA Gent en RSC Anderlecht steevast naar voren geschoven als de drie titelkandidaten. Maar het voetbal van KRC Genk doet menig liefhebber twijfelen. Al verwacht Michel Preud’homme geen Limburgs mirakel.

KRC Genk moest harken om een PO1-ticket te bemachtigen, maar ondertussen zijn de troepen van Peter Maes op kruissnelheid gekomen. De Smurfen kamperen ondertussen al op vijf punten van Club Brugge.

"Genk heeft het potentieel om een titelkandidaat te zijn", legt Michel Preud'homme uit. "En ze zouden een titelkandidaat geweest zijn als ze in de reguliere competitie regelmatiger hadden gespeeld."

KRC Genk? Drie ploegen inhalen is natuurlijk heel veel

Michel Preud'homme

"Genk is sterk bezig", gaat de Luikenaar verder. "Maar drie ploegen inhalen is natuurlijk heel veel. Al heeft Standard destijds bewezen dat het mogelijk is om een quasi perfect parcours te rijden in de play-offs."

Gelijkspel

Ondertussen eindigde de wedstrijd tussen KAA Gent en RSC Anderlecht op een gelijkspel. "Mathematisch gezien is dat een goede zaak voor ons", besluit MPH. "Twee concurrenten hebben twee punten verloren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties