Heel veel lof voor Belgische coming man: "Op zijn positie kan hij één van de beste ter wereld worden"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Heel veel lof voor Belgische coming man: "Op zijn positie kan hij één van de beste ter wereld worden"
Foto: © photonews

Volg België nu via WhatsApp!

Marc Wilmots moet binnenkort knopen doorhakken bij het samenstellen van zijn selectie voor EURO 2016. De bondscoach zal enkele spelers moeten teleurstellen, maar… Yannick Carrasco zal hij wellicht niet links laten liggen.

De winger doet het érg goed bij Atlético Madrid en maakte ook indruk tijdens de oefeninterland tegen Italië. Volgens zijn zaakwaarnemer, Christophe Henrotay, zou Carrasco straks op het EK wel eens een belangrijke rol kunnen vertolken.

“Wat Yannick tot dusver al liet zien, is ongelofelijk. Hij heeft erg veel progressie geboekt. Hij is met Atlético Madrid nog in de running om de Spaanse titel én de Champions League te winnen”, zegt Henrotay in een gesprek met Goal.

"Wie weet kan Carrasco hetzelfde als Van Buyten doen"

Christophe Henrotay

De zaakwaarnemer van onze landgenoot gaat zelfs nog een stapje verder. “Op zijn positie kan Yannick één van de beste spelers ter wereld worden. Ik ga er dan ook van uit dat hij straks meegaat naar het EK in Frankrijk.”

“Daniel Van Buyten werd aanvankelijk niet als sleutelspeler opgeroepen, maar hij speelde uiteindelijk wel een erg belangrijke rol op het WK in Brazilië. Wie weet kan Yannick hetzelfde doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties