Reactie "Misschien zijn er jongens die beter wat zouden opletten tijdens de tactische bespreking"

"Misschien zijn er jongens die beter wat zouden opletten tijdens de tactische bespreking"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem verloor met 5-0 op het veld van Club Brugge. De beste speler van de bezoekers was ... Kenny Steppe, de doelman. Hij voorkwam in de eerste helft nog een paar keer dat de score hoger opliep en was moedeloos en boos tegelijk na de partij.

"Plezant is het natuurlijk niet om hier met 5-0 te komen verliezen. Ik denk niet dat het aan mij lag. Ze kwamen drie of vier keer alleen op mij af en ze kregen twee strafschoppen", begon Kenny Steppe zijn verhaal. De doelman was aangedaan van de erg zware nederlaag en kon er ook niet mee lachen.

"In de eerste helft kon ik nog een paar keer goed tussenkomen op hun steekballetjes, maar in de tweede helft waren ze allemaal perfect gegeven. Maar goed: verliezen, dat doe je allemaal samen en we waren gewoon allemaal niet goed vandaag", besefte de doelman dat de nederlaag erg pijnlijk was.

Het is nooit leuk om belachelijk gemaakt te worden -

Kenny Steppe

Rest de vraag waar het aan lag. "Alles wat in de tactische bespreking werd verteld leek op het veld meteen vergeten. Misschien dat er jongens bij zijn die beter wat zouden opletten tijdens de besprekingen. Het is nooit leuk om belachelijk gemaakt te worden."

Voor Steppe is het bilan magertjes, ook al keept hij niet slecht: "13 tegendoelpunten al en ik denk niet dat er veel zijn waar ik iets kon aan doen. Het is nu aan ons om maturiteit te tonen op het veld en vrijdag een reactie te laten zien tegen KV Oostende", probeerde hij toch nog hoopvol te besluiten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties