Najar duidelijk over toekomstplannen: "Natuurlijk was ik deze zomer vertrokken"

Redactie
| 4 reacties
Najar duidelijk over toekomstplannen: "Natuurlijk was ik deze zomer vertrokken"

Andy Najar liep een zware knieblessure op en staat nu voor een maandenlange revalidatie. Een moment om ook over zijn toekomst na te denken, terwijl hij in herstelt na zijn operatie, die succesvol verliep.

In gesprek met Diez sprak hij openlijk over zijn situatie bij Anderlecht. Hij laat er geen twijfel over bestaan: zonder deze blessure was hij in de zomer vertrokken. "Er waren geen concrete aanbiedingen, maar er was wel interesse en natuurlijk wilde ik vertrekken. Het was het juiste moment voor mij."

Najar, die naar de Verenigde Staten trekt om te kunnen herstellen in de buurt van zijn familie, heeft nog een contract van twee seizoenen. "Ja, dat klopt, maar de club heeft mijn contract niet vernieuwd." Door deze zware blessure ziet zijn toekomst er anders uit.

"Ik blijf in België tot ik helemaal hersteld ben en mijn beste niveau teruggevonden heb." Nadien blijft zijn droom dezelfde. "Natuurlijk wil ik nog steeds naar de Premier League. Daar verandert niets aan, het zal alleen iets langer duren dan ik gehoopt had."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties