Reactie Jérémy Perbet krijgt opnieuw de Gouden Stier: "Had ik mijn penalty's maar gescoord..."

Sander De Graeve Florian Holsbeek
Sander De Graeve en Florian Holsbeek vanuit Charleroi
| 1 reacties
Jérémy Perbet krijgt opnieuw de Gouden Stier: "Had ik mijn penalty's maar gescoord..."
Foto: © photonews

Met Leye, Hanni en Perbet vechten drie honden voor één been, de topschutterstitel in de Jupiler Pro League. Alle drie tellen ze er 17, maar Perbet gaat er voorlopig mee aan de haal. En of ie er blij mee is.

Het zijn de doelpunten op verplaatsing die de doorslag geven momenteel. "Natuurlijk ben ik tevreden dat ik dat shirt opnieuw kan dragen", aldus Perbet met de glimlach. "Die titel is een doel voor me, maar legt geen extra druk. Ik ga mijn manier van spelen niet veranderen."

Perbet kon er zelfs nog twee extra maken op zaterdagavond, maar hij miste enkele uitstekende kansen. "Ik kon al een goaltje meer hebben, ja. Maar had ik nu eens mijn strafschoppen van dit seizoen gescoord..."

Leye is voor mij de favoriet, zelfs al wint Zulte Waregem niet, hij scoort bijna altijd -Jérémy Perbet

Leye blijft voor hem de favoriet. "Hij krijgt vier wedstrijden extra, want goals in de finale van de play-offs tellen niet mee. Dat is het reglement. Pas op, hij zou het verdienen. Hij scoort altijd, ook al wint Zulte Waregem niet."

Mechelen ligt hem wel, ook zaterdag lukte hij twee rozen tegen de Maneblussers. "Ik scoor altíjd tegen die ploeg. Ik maakte met Bergen zelfs een hattrick tegen hen." Dit seizoen scoorde hij in elk van de vier wedstrijden tegen het team van Jankovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties