Fans Essevee zien hun team nog rol spelen: "Hebben de criticasters onze matchen wel allemaal gezien?"

Fans Essevee zien hun team nog rol spelen: "Hebben de criticasters onze matchen wel allemaal gezien?"
Foto: © photonews

Zulte Waregem heeft halfweg play-off 1 een zuinige 2 op 15 weten te boeken. Daarmee lijkt de zesde plaats stilaan voor Essevee te zijn. Maar de club en de supporters willen nog steeds hun rol spelen. "Thuis winnen van Club Brugge, dat zou ook zomaar kunnen."

"Het is natuurlijk jammer van de pandoering tegen Club Brugge", opent Geert Titeca van Supportersfederatie Esseveefans tegenover Voetbalkrant.com. "Want tegen Genk, Anderlecht en Oostende zat er misschien wel meer in dan we kregen. Maar we blijven achter met twee schamele puntjes."

En dus is er meteen ook opnieuw kritiek op Zulte Waregem in play-off 1. Criticasters hadden er namelijk liever Standard bijgehad in de top-6. "Maar zulke argumenten zijn er altijd", beseft Titeca. "Maar hebben die mensen dan al onze wedstrijden wel gezien? Tegen Club Brugge was het ondermaats, maar we moeten niet overdrijven."

Rustig verder bouwen -

Geert Titeca

Essevee kijkt al vooral uit naar volgend seizoen: "We moeten blijven verder bouwen aan de toekomst. Het zal nog een paar jaar boterhammen eten blijven in plaats van biefstuk, maar achter de schermen wordt goed gewerkt. Daar moeten we ons aan optrekken. De nieuwe tribune wordt gebouwd en die willen we natuurlijk ook volkrijgen."

"En dit seizoen willen we scherprechter blijven spelen. Net als KV Oostende zullen we onze rol nog wel spelen. Maar eerst willen we natuurlijk wel eens een overwinning boeken tegen ... Oostende."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties