De Boeck en Staelens willen met en naast elkaar door: "Geen 100 postjes in het voetbal"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 3 reacties
De Boeck en Staelens willen met en naast elkaar door: "Geen 100 postjes in het voetbal"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Glen De Boeck en Lorenzo Staelens hielden Moeskroen-Péruwelz dit seizoen in eerste klasse. De tandem die in het verleden zowel op het veld als langs de zijlijn successen boekte, wil samen door op Le Canonnier.

De kans lijkt groot dat De Boeck en Staelens weldra aankondigen dat ze langer doorgaan bij Moeskroen. "In het voetbal liggen er immers geen honderd postjes voor het grijpen", beseft Staelens in gesprek met Voetbalkrant.com. "Over twee weken zal er wel duidelijkheid komen."

De klik tussen De Boeck en Staelens is opvallend. "We delen nu eenmaal dezelfde ideeën. Die zijn niet zozeer bij Cercle Brugge (waar ze tussen 2008 en 2010 al samenwerkten, red.) ontstaan, maar eerder in onze spelerscarrière toen we naast elkaar op het veld stonden bij Anderlecht."

Toen er iets niet liep op het veld, waren Glen en ik capabel om bij te sturen

Het duo redeneerde toen al als trainers in wording. Dat ontbreekt volgens Staelens bij Moeskroen. "Toen er iets niet liep op het veld, waren we capabel om bij te sturen. Dat zie je in het hedendaagse voetbal steeds minder terug. Ook bij ons. Spelers die dat kunnen, hebben we nodig volgend seizoen. Daarom is het een goede zaak dat David Hubert nog een jaar langer blijft", besluit Staelens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties