Reactie Blijft matchwinnaar Schrijvers in Beveren? "Zien wat er uit de gesprekken met die andere ploeg komt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Beveren
| 1 reacties
Blijft matchwinnaar Schrijvers in Beveren? "Zien wat er uit de gesprekken met die andere ploeg komt"
Foto: © SC

Na zijn blitzstart bij Waasland-Beveren, met drie goals in vier matchen, zweeg het kanon van Siebe Schrijvers. Gisteren kon hij dan toch zijn vierde van het seizoen binnen knallen.

"Eindelijk, na die goeie start lag ik een hele tijd stil", aldus een opgeluchte Schrijvers. Hij knalde Waasland-Beveren naar een eerste driepunter na zes wedstrijden zonder overwinning. "Ook voor de ploeg was dit heel belangrijk. We hadden iets goed te maken na die 5-0."

We hadden iets goed te maken na die 5-0

Hij kreeg een heel dankbare assist van Floriano Vanzo. "Flor kon zelf ook schieten, maar ik schreeuwde op het juiste moment. Tegen Kortrijk knalde ik een soortgelijke bal laag en kon de keeper tussenkomen, maar nu zocht ik het dak van het doel."

"Ik ben heel tevreden van mijn uitleenbeurt, ik heb elke match de volledige negentig minuten gespeeld." Toch lijkt een verlengd verblijf niet meteen in de plannen voor te komen. "Er wordt veel gepraat, hé."

Onder meer Zulte Waregem zou kandidaat zijn. "Of ik neen zeg tegen een extra jaar Waasland-Beveren? We moeten afwachten tot wat die gesprekken met die andere club leiden. Maar ik zal niet vergeten dat ik hier een mooi half jaar meemaakte."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties