Hasi blikt vooruit: "We hebben wat recht te zetten, 2 van de 3 matchen tegen Oostende waren echt slecht"

Maarten Pottie vanuit Neerpede
| 9 reacties
Hasi blikt vooruit: "We hebben wat recht te zetten, 2 van de 3 matchen tegen Oostende waren echt slecht"
Foto: © Photonews

Anderlecht ontvangt zondag Oostende. Na een schandalige prestatie in de 4-2-verliesmatch, hebben de Mauves iets goed te maken. Dat beseft ook Besnik Hasi.

"Oostende pakte al 7 punten tegen ons dit seizoen, wij bleven achter met een magere 1 op 9", begon Hasi. "Er zijn altijd ploegen die je wel liggen en teams waartegen je het altijd moeilijk hebt. De mannen van Yves Vanderhaeghe liggen ons duidelijk niet."

De spelers beseffen dat het nu of nooit is, dat zie ik op de training

"Twee van onze drie partijen tegen Oostende waren echt slecht", analyseerde de coach. "In augustus verloren we met 3-1 en wat er de laatste keer gebeurde weet iedereen nog. We moeten nu reageren, anders is het gedaan. De spelers beseffen dat ook, dat zie ik aan de manier waarop ze trainen."

"We hebben ons deze week rustig kunnen voorbereiden, door onze goede wedstrijd tegen Gent. De druk ligt lager dan na die wanprestatie tegen Oostende." Vorige week liet Hasi de beelden van de 4-2 niet zien, dat ging hij deze week wel doen. "We gaan vooral de positie van Berrier en de lopende mensen bekijken, daar hadden we het meeste last mee."

Focus op Oostende

"Oostende zal gemotiveerd zijn om een vervolg te breien aan hun zes op zes. Ze zullen alles geven". Met de echte topper van de volgende speeldag, Club Brugge tegen AA Gent, was Hasi helemaal niet bezig. "Mijn focus ligt enkel op onze partij tegen Oostende", besloot de Albanees.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties