Spelers Zulte Waregem na match tegen Gent naar de markt en wel hierom

Redactie
| 0 reacties
Spelers Zulte Waregem na match tegen Gent naar de markt en wel hierom
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wie wordt de opvolger van Sammy Bossut als speler van het jaar bij Zulte Waregem? Dat komen we zondag na de wedstrijd tegen AA Gent te weten. Alle spelers trekken dan naar de markt van Waregem.

Niet voor een wild feestje zoals na de net-gemiste titel drie jaar geleden, maar om de speler van het jaar in de bloemetjes te zetten. Essevee en main partner Record Bank gingen namelijk op zoek naar de ‘Player of the Year’ 2015-2016. En alleen de fans konden beslissen wie dat zal worden.

De stemmen zijn ondertussen geteld, zondag na de wedstrijd komen we in Café De Klauwaert op de markt van Waregem te weten wie de opvolger van Sammy Bossut zal worden. Mbaye Leye lijkt topfavoriet, al heeft hij zeven te duchten tegenstanders.

Onur Kaya (augustus), Mbaye Leye (september), Mame Thiam (oktober), Christophe Lepoint (november), Steve De Ridder (december), Henrik Dalsgaard (januari), Alessandro Cordaro (februari) en Karim Essikal (maart) werden verkozen tot maandwinnaars en waren zo de genomineerden. Zondag trekt de volledige spelerskern naar De Klauwaert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties