Moet Club niet langer zoeken? "Ik ben klaar om Timmy Simons te vervangen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 12 reacties
Moet Club niet langer zoeken? "Ik ben klaar om Timmy Simons te vervangen"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Claudemir was het voorbije anderhalf jaar nooit een vaste waarde bij Club Brugge, maar de Braziliaan toonde zich bij momenten wel broodnodig. "Ik ben klaar om Timmy Simons te vervangen als het nodig is", vertelt de middenvelder.

Claudemir moet bij Club Brugge Ruud Vormer en Timmy Simons voor zich dulden, maar bij een blessure of schorsing toont de Braziliaan zich wel telkens van goudwaarde.

Zelf maakt hij ook geen probleem van dat veredelde bankzitterstatuut. "Ik heb nog een contract tot 2017 bij Club Brugge en ik hoop hier te kunnen blijven. Of er al over een verlenging gesproken is? Nee, dat niet.""

Ik heb nog een contract tot 2017 bij Club Brugge en ik hoop hier te kunnen blijven

Claudemir

"Ik ben gelukkig in Brugge. Maar ook het familiale aspect is belangrijk. Mijn zoontje krijgt een betere opleiding in Europa. Dat is meteen ook de reden waarom ik een Braziliaanse aanbieding nu links zou laten liggen."

En misschien komt er volgend seizoen een echte kans. Simons zit immers in de herst van de carrière. "Ik ben klaar om hem te vervangen. Maar Timmy zal doorgaan, hoor. Daar ben ik zeker van! Die ouwe blijft maar lopen, hé!" (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties