Anderlecht meet de schade op na passage in Brugge: met grote defensieve zorgen naar Genk

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 23 reacties
Anderlecht meet de schade op na passage in Brugge: met grote defensieve zorgen naar Genk
Foto: © photonews

Na de verloren titel van zondag bij Club Brugge likt Anderlecht zijn wonden. De Brusselaars moeten deze week nog twee keer aan de bak, maar met welke achterhoede dat zal gebeuren blijft de grote vraag.

Paars-wit trekt donderdag met een vertimmerde defensie naar de Genkse Cristal Arena. Ivan Obradovic, Andy Najar (beiden kruisband) en Olivier Deschacht (lies) waren al out. Daar kwam zondag ook Badji bij.

Tien tot twaalf weken

"Stéphane heeft zijn mediale band van de knie zwaar verrokken en is tien tot twaalf weken out", lichtte coach Besnik Hasi woensdag op zijn persbabbel toe. "Dat is een grote aderlating want ook zijn voorbereiding op volgend seizoen komt in gedrag."

Alexander Büttner zit morgen dan weer een schorsingsdag uit, op Galhardo (enkel) wordt niet gerekend en ook Michaël Heylen is onzeker. "Hij heeft vandaag de opwarming meegedaan. Misschien is hij in staat om tegen Genk te spelen", zei Hasi verder nog.

De Kosovaarse T1 recupereert Kara Mbodj. Maar de kans lijkt groot dat we ook youngster Nathan De Medina een eerste keer aan het werk zien in de hoofdmacht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties