Waar ligt toekomst Suarez? Deze Spaanse club toont alvast interesse

Caroline Tonnelier
| 0 reacties
Waar ligt toekomst Suarez? Deze Spaanse club toont alvast interesse
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Matias Suarez nam op emotionele wijze afscheid van Anderlecht na acht seizoenen bij paars-wit. De vraag is waar de Argentijn nu naartoe trekt. Terug naar Argentinië, of kiest hij voor een andere Europese competitie?

Zijn ex-club Belgrano wil hem graag terughalen, maar er zijn kapers op de kust. Vanuit Spanje zou er toch wel wat interesse zijn. Eerder werd Suarez al aan Villarreal en Granada gelinkt en hij zou ook naar Italië kunnen.

ABC meldt dat Real Betis nu aan Matias Suarez zou denken. De nieuwe sportief directeur, Torrecilla, zou een fan zijn van de Argentijn. Al is het niet de eerste keer dat de voormalige Gouden Schoen aan Betis wordt gelinkt. Voor zijn zware blessure was er al belangstelling.

Real Betis eindigde afgelopen seizoen als tiende. De club wil met een nieuwe sportieve leiding volgend seizoen beter doen en is van plan heel wat nieuwe spelers aan te trekken. Musonda speelde de voorbije maanden op uitleenbasis bij de verdiblancos, maar het is nog onduidelijk of de uitleenbeurt verlengd wordt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties