Genkse publiekslieveling op weg naar de uitgang
Robby Morren
Robby Morren
| 43 reacties

Laszlo Köteles heeft aanbiedingen uit binnen- en buitenland op zak

Genkse publiekslieveling op weg naar de uitgang
Foto: © Photonews

Het ziet ernaar uit dat Laszlo Köteles de Cristal Arena zal verlaten. De publiekslieveling heeft immers weinig uitzicht op speelminuten onder Peter Maes.

Köteles is één van de weinige Genk-anciens die de operatie Blauw Bloed aan het begin van het seizoen overleefde. Hij begon als nummer één onder de lat en zijn prestaties werden beloond met een contractverlenging tot 2019.

Toen volgden mindere wedstrijden met enkele blunders. De Hongaar verloor zijn plek onder de lat aan Marco Bizot en kwam niet meer in actie. Köteles moest de afgelopen seizoenen al meermaals strijden en zijn plek heroveren, maar dat lukte hem altijd. Tot nu, en dat stemt hem ontevreden.

Aanbiedingen

Köteles is immers al 31 en wil spelen. Dat hij daarvoor over de juiste kwaliteiten beschikt, bewees hij al voldoende. Hij heeft momenteel enkele aanbiedingen op zak uit binnen- en buitenland en dus lijkt de sympathieke doelman na 7 seizoenen op weg naar de uitgang in de Cristal Arena.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21575 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties