Het duurt wat langer dan gedacht, maar deze spits komt wel degelijk naar Waasland-Beveren

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Beveren
| 0 reacties
Het duurt wat langer dan gedacht, maar deze spits komt wel degelijk naar Waasland-Beveren
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren begon vrijdag als eerste eersteklasser opnieuw te trainen. Stijn Vreven mocht 18 spelers op de eerste training verwelkomen, de kern was dus nog niet volledig.

In de komende weken sluiten de internationals van De Leeuwen nog aan, terwijl er ook nog versterking zit aan te komen. Één van de jongens die Stijn Vreven binnenkort meer mogelijkheden moet bieden, is de Tunesische Fransman Rafik Boujedra.

De 22-jarige aanvaller speelde het voorbije jaar bij Bourg en Bresse, in de Franse tweede klasse. Boujedra legt komende dinsdag zijn medische testen af op de Freethiel. Brengen die niets verdachts aan het licht, dan zet de speler zijn krabbel onder een contract bij Waasland-Beveren.

"Afwachten of Boujedra fit is. Daar hangt zijn toekomst van af"

Stijn Vreven

Waasland-Beveren heeft Boujedra al een tijdje op het oog, maar een blessure vertraagde de transfer. “Het is dus inderdaad afwachten en zien of die jongen fit is. Daar hangt zijn toekomst van af”, aldus Stijn Vreven.

“De testen die we afnemen zijn nu ook veel professioneler dan vroeger. We doorlopen alles op fysiek gebied, stabiliteit en noem maar op. We kunnen het ons niet veroorloven van een speler vast te leggen waarvan we niet zeker weten of die fit genoeg is om het seizoen vol te maken”, besloot de coach van de Waaslanders.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties