Drukke dag aan de Gaverbeek: twee Lokerentargets naar Zulte Waregem

Drukke dag aan de Gaverbeek: twee Lokerentargets naar Zulte Waregem
Foto: © Essevee

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem lepelde al vier spelers binnen in deze transferperiode, maar daar wil het allerminst bij blijven stilzitten. Vandaag wordt het een drukke dag aan de Gaverbeek.

Minstens twee spelers tekenen eerstdaags hun contract bij Zulte Waregem. Jens Naessens is de eerste: hij keert na enkele omzwervingen bij Mechelen en Antwerp terug naar de vertrouwde stal.

Naessens kon zich de voorbije jaren niet echt doorzetten door enkele blessures, na een goed gesprek met Francky Dury is hij nu terug bij de ploeg waar het voor hem toch wel wat begon.

Dolblij dat ik terugkeer naar Essevee -

Jens Naessens

"Ik ben dolblij dat ik terugkeer naar Essevee. Ik heb geen seconde getwijfeld toen de kans zich voordeed. Ik zie veel oude gezichten terug, op en naast het veld. Ik ben enorm gemotiveerd om terug bij “mijn thuis” aan de slag te gaan."

Igor Vetokele wordt dan weer normaliter een van de komende uren aanwinst nummer 6 van Essevee. Hij kon ook naar Lokeren, de ploeg waar ook Naessens even in beeld was - zij het niet concreet.

Blijft het bij zes? Dat is allerminst gezegd. Francky Dury wist na het einde van het vorige seizoen al welke 7 à 8 spelers hij er bij wilde. In verdedigend opzicht heeft hij al een en ander gevonden, nu heeft hij ook enkele vleugelspelers beet. Toch kijkt hij nog verder: Coopman lijkt op huurbasis te komen, ook Mechele, Bolingoli en Van Der Bruggen staan of stonden op de radar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties