Mulder tipt Belgische Voetbalbond met verrassende opvolger voor Wilmots
Redactie
| 123 reacties

Jan Mulder tipt Belgische Voetbalbond met verrassende opvolger voor Wilmots: Jürgen Klinsmann

Mulder tipt Belgische Voetbalbond met verrassende opvolger voor Wilmots
Foto: © Photonews

Hoewel Marc Wilmots tot nader order nog steeds bondscoach van de Rode Duivels is, barst ondertussen de discussie over wie hem moet opvolgen al helemaal los. Ook Jan Mulder heeft zo zijn idee over wie er Wilmots moet opvolgen.

En neen, de Nederlander gaat niet voor de meest voor de hand liggende optie. Volgens Mulder mag de opvolger van Wilmots geen Vlaming of Waal zijn. “De Rode Duivels hebben een man of vrouw nodig die Nederlands noch Frans spreekt”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Michel Preud’homme, Hein Vanhaezebrouck, Louis van Gaal: allen komen ze volgens Mulder dus niet in aanmerking. Mulder gooit dan maar een verrassende naam in de strijd…

Klinsmann

"België is drietalig. Hebbes. Pak de telefoon, François, en zeg: Hallo lieber Herr Klinsmann, Klinsi hi hi. Hier spricht François De Keersmaecker, Vorsitzender der Ka Bee Vau Bee. Ich sitze aber ohne Bundestrainer. Deutsch ist die dritte Zahl in Belgiën und nun habe ich gedacht ...​", besluit Mulder.

Klinsmann is momenteel nog aan de slag als bondscoach van de Verenigde Staten. De naam van de voormalige bondscoach van Duitsland viel tijdens de voorbije dagen ook al in Engeland, waar men een opvolger zoekt voor de opgestapte bondscoach Roy Hodgson.

Zou Klinsmann een goede bondscoach voor de Rode Duivels zijn?

92%
11%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties