Anderlecht wil in totaal 10 miljoen (!) investeren in deze man

Timothy Collard
Timothy Collard
| 53 reacties
Anderlecht wil in totaal 10 miljoen (!) investeren in deze man
Foto: © Photonews

Pakt RSC Anderlecht binnenkort zwaar uit op de transfermarkt? U hoeft er niet van op te kijken als dat het geval zou zijn. Paars-wit wil zijn kern versterken met een grote vis en die grote vis luistert naar de naam Nicolas Lombaerts.

Maandag kon u hier al lezen dat Anderlecht de Belgische verdediger van Zenit Sint-Petersburg terug naar de Jupiler Pro League wil lokken met een aantrekkelijk jaarloon van 1,7 miljoen euro. Maar er is meer.

Zo zou paars-wit Lombaerts helemaal over de streep willen trekken met een overeenkomst van vier seizoenen. Iets waar een 31-jarige voetballer wel oren naar moét hebben. Tel daar nog eens een transfersom van iets meer dan 3 miljoen euro bij en in totaal zou Anderlecht dus bereid zijn om een investering van 10 miljoen euro te doen. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Nog gegadigden

Al blijft het natuurlijk wel afwachten of Lombaerts straks effectief terug naar België komt. Als Zenit de transferprijs van onze landgenoot nog een beetje laat zakken, dan zullen wellicht heel wat andere ploegen interesse tonen. Watford en Club Brugge houden de situatie van Lombaerts bijvoorbeeld nog steeds in de gaten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties