Reactie Mitro was er opnieuw dichtbij: "Ik ga er nog meer maken dit seizoen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Kortrijk
| 0 reacties
Mitro was er opnieuw dichtbij: "Ik ga er nog meer maken dit seizoen"
Foto: © photonews

AA Gent speelde zondagavond gelijk bij KV Kortrijk, maar had zomaar kunnen winnen. Na de gelijkmaker van Neto ranselde Kaminski nog een gemeten kopbal van Stefan Mitrovic uit z'n netten.

Het was bijna z'n tweede treffer in enkele dagen tijd. Tegen het Roemeense Viitorul Constanta kopte hij ook al een bal tegen de touwen. Vorig seizoen scoorde Mitrovic welgeteld één keer, op bezoek bij Waasland-Beveren. Watskeburt, Stefan?

"Vroeger, bij Kortrijk, scoorde ik een aantal doelpunten", aldus de verdediger van de Buffalo's. "Maar in Spanje, Duitsland en Portugal was de rolverdeling steeds anders. Ik kwam niet meer in die positie en ben gaandeweg de feeling wat kwijtgeraakt."

"Ik moest erin verbeteren ten opzichte van vorig seizoen, daar heb ik het met de coach over gehad. Nu probeer ik meer aan te vallen en in die situaties te komen", aldus Mitrovic. Hij kwam er alvast dichtbij.

"Ik scoorde bijna opnieuw, de timing was goed, maar de doelman maakte een geweldige redding. Ik loop nu slimmer en ben meer actief. Vorig seizoen had ik die scherpte nog niet, ik geloofde er niet meer in."

Mijn vertrouwen voor doel is terug

Dit seizoen hebben we de laatste goal van Mitrovic nog neit gezien. "Die goal tegen de Roemenen was het keerpunt, ik kreeg mijn vertrouwen terug. Ik verwacht dat ik er nog meer ga maken de komende weken en de rest van het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties