Preud'homme is heel duidelijk over interesse voor Izquierdo, Engels en Denswil

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 8 reacties
Preud'homme is heel duidelijk over interesse voor Izquierdo, Engels en Denswil
Foto: © Photonews

Er werd de voorbije weken flink aan de mouw van enkele sterkhouders van Club Brugge getrokken. De landskampioen zou een bod op José Izquierdo en Björn Engels hebben geweigerd, terwijl er ook interesse voor Stefano Denswil was.

Trainer Michel Preud’homme besprak de drie gevallen en het is nu al zo goed als duidelijk: in principe blijven Izquierdo, Engels en Denswil ‘gewoon’ nog een jaar op Jan Breydel voetballen.

José Izquierdo

“De reactie van José tijdens en na de wedstrijd tegen KV Mechelen was voor mij een verrassing. Ik had tijdens de week alleszins geen enkel negatief signaal van zijn kant uit opgevangen. Misschien is er iets gebeurd, waar wij geen weet van hebben.”

“Iedereen weet nu dat Izquierdo nog minstens één jaar bij Club Brugge blijft”

Michel Preud'homme

“Deze week heb ik terug de ‘normale’ Izquierdo gezien, dus ik hoop dat alles nu weer in orde is. Er zijn gesprekken geweest tussen de club enerzijds en de entourage van de speler anderzijds en nu zit iedereen op dezelfde golflengte.”

“José ligt nog drie jaar onder contract bij Club Brugge en iedereen weet nu dat hij nog minstens één jaar hier blijft.”

Björn Engels

“De interesse voor Björn was lang niet zo concreet. Plus hij weet ook dat hij na vorig seizoen opnieuw moet opbouwen. Hij is dan ook slim genoeg om niet voor een transfer te kiezen.”

Stefano Denswil

“Iedere speler reageert anders op transferperikelen en daar is Stefano het mooiste voorbeeld van. Hij heeft voor zichzelf uitgemaakt dat hij niet ingaat op aanbiedingen van andere clubs en wil zeker nog één jaar bij Club Brugge blijven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties